The Ill Ebbing Rain - Dream Weaver

Skulle vara kul

Att vara jurist i stockholm tror jag kan vara väldigt späntade och något som många drömmer om att bli, och det kan jag förstå. Att få jobba med rättvisa och att ha en högstatus jobb och att jobba med det i huvudstaden tror jag många skulle vilja.
Ja det finns många såna jobb som man skulle kunna tänka sig jobba med som man skulle tycka var kul. Ja om man tänker på alla olika typer av jobb som finns så är det ju inte konstigt att man vill jobba med lite vad som helst.

Kul att kunna variera lite

Ja det är kul att kunna variera det hela lite och se till att kunna göra saker som man inte har gjort tidigare. Ja det finns ju så mycket som skulle vara kul att pröva på. Om man kunde så vore det ju toppen om man fick prova på alla jobb som man skulle vilan prova på. Att man fick pröva ett jobb i en vecka och sen gå på ett annat jobb och så vidare. Det tror jag skulle vara väldigt givande och väldigt kul.
Så det skulle vara en ide och på så sätt så skulle man säkert komma på något jobb som man tycker är roligare än ett annat och det kanske inte är det jobbet som man först kanske tänkte att man skulle gilla. Många gånger kan det ju vara så att man tror sig vet av det är man vill göra med sen så visar det sig att det inte är så utan att det var något annat som man var duktig på eller något annat som fångade ens intresse mer än vad man trodde att det skulle göra. Ja det är intressant när det blir så tycker jag, att det inte alltid blir så som man hade trott från början.